2016. április 18., hétfő

Fohászkodom, hogy a családom minden tagja testvéri egyetértésben legyen.
.

.
Atyám Jézus nevében fohászkodom a családom minden tagjáért, a szülő, és gyermek kapcsolatért, a családi kapcsolatok helyreállításáért, és megerősödéséért.
A reménység meg nem szégyenít, mert tudom, hogy kinek hiszek, a Te gondviselésed, és szereteted őrizze őket minden időben.
Védd és oltalmazd őket, a nehezteléstől, a gonosz minden tervétől, töltsd meg a szívüket az önzetlen szereteteddel, adj Uram nekik megbocsátó szívet, megértést és megelégedettséget egymás irányába.
Segítségül hívlak Uram a nyomorúságuk idején, a szegénységből, a betegségből, függőségből szabadulást kérek számukra, soha ne szakadjon meg közöttük a családi kötelék,szeressék és értékeljék egymást!
Fohászkodom, hogy a családom minden tagja testvéri egyetértésben legyen, mert oda küld áldást az Úr és életet örökre. Tanítsd meg őket Uram, az egymás iránti tiszteletre és szeretetre.
Indíts a szíveket, a megbékélésre, kibékülésre, nem haragra lettünk teremtve, hanem szeretetre és egymás iránti gondoskodásra. Ki-ki családját segítse, és mondja légy erős! Ha valaki az övéiről és főképpen az Ő háza népéről gondot nem visel: a hitet megtagadta, és rosszabb a pogányoknál. (1Timótheus 5,8.)
.✝
Amen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése